Om oss

Vi är en byggfirma som hjälper dig med allt som har att göra med renoveringar i hemmet. Vi utför de flesta arbeten inom bygg, bland annat hjälper vi dig att renovera köket, renovera badrummet och andra kvalitetsarbeten.

Om företaget

Husförädlare Hall AB har utfört uppskattade och högkvalitativa byggarbeten i över 10 år. Vi utför byggarbeten till privatpersoner såväl som till företag. Vi är mycket noggranna och strävar alltid efter att utföra arbetet på bästa möjliga sätt för att du som kund ska bli nöjd. Vår långa branscherfarenhet påöver 30 år och breda kontaktnät av samarbetspartners gör att vi kan hjälpa dig med en rad olika sorters byggarbeten. Vi samarbetar med Nordiska Fönster och HTH Köksforum i Helsingborg såväl som med elektriker, snickare, målare, VVS:are och murare. Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en lösning till ditt projekt.

Vi hjälper dig!

Tjänster vi erbjuder

Vi på Husförädlare Hall kan hjälpa dig med alla typer av renoveringar och byggnadsprojekt. Vi är speciellt inriktade på kök och renoveringar i samband med köksbyte. Om du planerar att renovera köket har du kommit helt rätt. Detta är ett mycket prisvärt alternativ som ger ett unik och personligt intryck. Om du ska bygga om eller renovera av köket kan du kontakta oss med dina önskemål så hjälper vi dig vidare. Utöver köksrenovering kan vi även hjälps dig med en rad andra byggprojekt, bland annat badrum och utemiljöer. Inga projekt är för stora eller för små. V i genomför fullskaliga renoveringar såväl som mindre snickeriarbeten. Vi har ett stort antal nöjda kunder och du är välkommen att höra av dig. Vi värdesätter noggrannhet och väl utförda arbeten. Om detta är viktigt för dig är du varmt välkommen att höra av dig!

Skicka en offertförfrågan till oss.

Begär offert

För att du ska få den bästa upplevelsen när du besöker oss använder vi cookies på vår hemsida.
Du kan läsa mer i vår intregritetspolicy.