Badrumsrenovering

Dags att renovera badrummet?

När man behöver hjälp med att utföra renoveringar eller tillbyggnader kan man vända sig till Husförädlare Hall AB som har en stor kunskap och en lång erfarenhet inom branschen. Vi har utfört renovering och tillbyggnad åt både företag som privatpersoner under många år och levererar endast arbeten med högsta kvalitet. Vi samarbetar med många företag i byggbranschen. Detta innebär att vi kan åta oss alla möjliga typer av byggarbeten som bland annat köksrenoveringar, badrumsrenoveringar, golvläggning, snickeriarbeten, murning, måleri och mycket annat. Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt.

Vi erbjuder professionell hjälp

Har man ett omodernt badrum eller kanske man precis har köpt en bostad där man inte är nöjd med badrummets utförande så kan man välja att renovera sitt badrum och installera modern inredning. Det kan också inträffa att man är tvungen att renovera sitt badrum på grund av att det har uppstått en vattenskada eller en fuktskada. Oavsett skäl till varför man vill renovera ett badrum kan vi erbjuda er professionell hjälp med er badrumsrenovering.

Vi hjälper dig!

Vi har erfarenhet & certifikat

När man ska utföra en badrumsrenovering är det viktigt att man anlitar certifierade hantverkare som har kunskap kring hur arbeten utförs i våtrumsutrymmen. Om arbetet inte utförs på rätt sätt kan det i framtiden uppstå fuktskador i badrummet som senare utvecklar mögel. Då kan det bli mycket kostsamt att renovera badrummet samtidigt som försäkringsbolaget kan ha synpunkter på den hantverkare som utförde badrumsrenoveringen tidigare. Detta kan leda till att man får en nedsatt ersättning från försäkringsbolaget. Därför ska man alltid anlita certifiera hantverkare då man utför en badrumsrenovering.

Vi är mångsidiga

Vi åtar oss totalrenovering av badrum. Vilket innebär att vi sköter allt från utrivning till färdigställning.

Skicka en offertförfrågan till oss.

Begär offert

För att du ska få den bästa upplevelsen när du besöker oss använder vi cookies på vår hemsida.
Du kan läsa mer i vår intregritetspolicy.