Köksrenovering

Dags att renovera köket?

Köket är den mest centrala platsen i en bostad där familjen möts och tillbringar mycket tid. I köket lagar man mat och äter tillsammans. Man brukar även samlas vid köksbordet då det är dags för att spela spel eller ta en fika tillsammans med vänner. I köket brukar barnen även göra sina läxor och vid köksbordet är det vanligt att det förs familjediskussioner i samband med att olika beslut ska fattas. Sammanfattningsvis är köket vanligtvis ett rum som används i många olika sammanhang och därmed är köket också en plats där man vill ha en trivsam men även funktionell inredning.

Renovera kök i olika nivåer

En köksrenovering kan utföras i olika nivåer, exempelvis kan man vilja byta ut skåpsluckor och måla om köket. I vissa fall kanske man vill utföra en totalrenovering där man passar på att byta ut all köksinredning och alla vitvaror till en ny, modern köksinredning med energisnåla vitvaror. Vi är experter på köksrenoveringar och kan hjälpa er att montera in en helt ny köksinredning eller renovera er gamla köksinredning.

Om ni vill ha hjälp med att riva ut befintligt kök och fixa till väggar, golv och tak innan köksmontage så hjälper vi er självklart med det.

Vi hjälper dig!

Perfekt resultat varje gång

Vi har många års erfarenhet av köksrenoveringar och använder oss enbart av samarbetspartners som är certifierade inom VVS och elektricitet. Det gör att vi alltid kan erbjuda våra kunder ett perfekt resultat. Vi samarbetar dessutom med flera företag som säljer kompletta köksinredningar men kan också tillverka specialdesignade köksinredningar. Om så önskas kan vi även renovera befintlig köksinredning så att den blir som ny.

Vi gör allt

Vi tar hand om allt arbete i samband med köksrenoveringen som exempelvis att riva ut all gammal inredning, måla väggar och tak, lägga nytt golv, installera en ny köksinredning, eldragning och VVS-arbeten.

Skicka en offertförfrågan till oss.

Begär offert

För att du ska få den bästa upplevelsen när du besöker oss använder vi cookies på vår hemsida.
Du kan läsa mer i vår intregritetspolicy.