Snickeri

Både stora & små jobb

Husförädlare Hall AB kan också utföra alla typer av snickeriarbeten, såväl inomhus som utomhus. Behöver man installera en ny trappa i bostaden, byta ut fönster, lägga nytt trägolv eller sätta nya lister kan man anlita oss för bästa resultat. Vi kan även erbjuda er hjälp med målning, tapetsering och andra renoveringsarbeten. Genom att vi samarbetar med många olika yrkesgrupper kan vi erbjuda er allt från mindre snickeriarbeten till totalrenoveringar av bostäder.

Minska dina kostnader

Har fastigheten en kallvind kan vi hjälpa er att omvandla vindsutrymmet till ett extra sovrum, hobbyrum eller till en förvaringsplats. Genom att isolera kallvinden, lägga ett golv och sätta upp väggar får bostaden ytterligare utrymme för valfritt ändamål. Genom att vinden isoleras kan man även minska sina kostnader för uppvärmning.

Vi hjälper dig!

Snickeriarbeten både inomhus & utomhus

Vi utför även snickeriarbeten utomhus, som att exempelvis renovera träfasader, byta ut fönster eller installera en ny veranda. Om man ska installera en pool ovanpå marken i trädgården kan vi skapa ett poolområde där man kan umgås samtidigt som man säkert kan vistas i samband med att man använder poolen. 

Friggebod? Se hit!

Vi erbjuder er också hjälp med att sätta upp friggebodar, antingen färdigbyggda eller så kan vi bygga en specialdesignad friggebod åt er.

Skicka en offertförfrågan till oss.

Begär offert

För att du ska få den bästa upplevelsen när du besöker oss använder vi cookies på vår hemsida.
Du kan läsa mer i vår intregritetspolicy.